Combineer uw beursbezoek met een overnachting in Leeuwarden,
en ontdek na het beursbezoek waarom Leeuwarden de Culturele hoofdstad van 2018 is.

Westcord WTC Hotel

Leeuwarden, de trotse hoofdstad van Friesland is zeker een bezoekje waard! Naast alle evenementen die plaatsvinden in Leeuwarden staat de stad bekend om haar prachtige binnenstad, de monumenten in het historisch centrum, de musea en natuurlijk de leuke winkeltjes. Genoeg reden voor een verblijf in het WestCord WTC hotel.

Dit comfortabele 4-sterren hotel opende haar deuren in 2009 en telt 143 moderne kamers. Alle kamers zijn voorzien van bad en douche, of een douche in combinatie met een stortdouche, apart toilet, minibar, televisie, (wireless) internet, telefoon, kluisje, airconditioning, extra lange en brede bedden en gratis koffie- en theevoorzieningen. Tevens kunt u gebruik maken van de sauna, het solarium en de fitnessruimte.

Het WestCord WTC Hotel staat in directe verbinding met het WTC Expo beurscomplex, de brasserie, het hoogste restaurant en bar lounge van Friesland, de congres- en vergaderzalen en de kantoren van het WTC Expo complex. Bovendien beschikt het hotel over gratis WIFI internet en bevindt het Holland Casino zich naast het hotel. Wanneer u een evenement in het WTC Expo gaat bezoeken, kunt u gebruik maken van ons speciale arrangement voor een overnachting via http://www.westcordhotels.nl/hotel/wtc-hotel-leeuwarden/.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met WestCord op +31 (0) 58 2334900 of via email: leeuwarden@westcordhotels.nl.

Reserveren Westcord

Camperplaats Leeuwarden

Camperplaats Leeuwarden beschikt over 12 verharde en beveiligde camperplaatsen. Alle plaatsen zijn voorzien van elektriciteit en gratis wifi. Honden zijn welkom, mits aangelijnd en buiten het terrein worden uitgelaten. Bij de camperplaats is het mogelijk water te tanken en gebruik te maken van het toilet. Tevens kun je hier de vuilwatertank legen.

Camperplaats Leeuwarden biedt gasten een warm welkom in Leeuwarden. Gasten ontvangen bij aankomst een unieke ‘sleutel van de stad’. Op vertoon van deze sleutel krijgt men korting bij aangesloten bedrijven, diverse restaurants, winkels, activiteiten en musea. Meer informatie vind je op www.camperplaatsleeuwarden.nl

Prijs Camperplaats
Het standaardtarief voor een camperplaats is 10,00 euro voor 2 personen, wifi en een unieke kortingssleutel.

Prijs extra
Toeristenbelasting 1 euro p.p.p.n.
April t/m september 2,50 euro stroom
Oktober t/m maart 5 euro stroom
Extra persoon 1,50 euro

Reserveren Camperplaats