Ticketverkoop Boot Holland 2023 gestart!

De special tickets vliegen de deur uit! Wees er snel bij!

Ben jij er klaar voor om de wereld van watersport in te duiken op Boot Holland van 8 t/m 12 maart 2023? Grijp dan je kans en bezoek Boot Holland extra voordelig! Bestel nu een Special ticket voor maar €9,95! Wees er snel bij want de Special tickets zijn beperkt beschikbaar en OP=OP! Loop je deze actie net mis? Scoor dan een Early Bird ticket voor maar €12,50. Ook hiervoor geldt: OP=OP.

Wil je van je bezoek aan Boot Holland een weekendje weg maken? Maak dan gebruik van één van onze arrangementen. Het Heerlijk Logeren arrangement is incl. 1 overnachting met ontbijt in het WestCord hotel, bezoek aan Boot Holland en een bezoek aan het Scheepsvaartmuseum. Het Delicieus Logeren arrangement bestaat uit hetzelfde met daarbij nog een heerlijke dagplate. 
Bestel je ticket of arrangement

Wat kun je verwachten op Boot Holland?

Elektrisch, hybride en duurzaam varen krijgt de boventoon in 2023! Zo kun je Aluship bewonderen met hun nieuwste modellen en impacd boats zal de beursvloer aanvullen met hun geweldige 3D geprinte boten! De stille Boot pakt groots uit! Op hun stand vind je meerdere innovaties op het gebied van elektrisch varen. Future Fuels, Exalto, mito solar, snoeck technical solutions en SEFFF vertellen je graag meer over het fossiel vrij varen!
Aan de steiger kun je weer smullen van de pracht en praal van de motorjachten! Natuurlijk zal Brandsma jachten weer aanwezig zijn met hun nieuwste schip! Vri-Jon DSA Yachts meert aan met de nieuwste Contessa en Excellent Yachts neemt de prachtige Excellent 1000 Toering mee. Bij Babro Yachting zul je een heuse wereld primeur vinden! Hoe fantastisch is dat?

Recreatie paviljoen op Boot Holland

Nieuw dit jaar is het recreatie paviljoen! De mogelijkheid voor een topvakantie zijn nu groter dan ooit! Of je nu de leukste jachthaven in Nederland zoekt, juist een vakantie waarbij je een boot kan huren of zit je te denken aan een vaar vakantie in het buitenland? Op Boot Holland vind je het allemaal! Daarnaast is de nieuwe watersportliefhebber nog niet altijd op de hoogte van de juiste regels. Daarom kun je je op het recreatie paviljoen ook laten informeren over veiligheid aan boord, vaarbewijzen en verkeerregels op het water! 

Zet de volgende stap in je carrière tijdens Boot Holland 2023

Tijdens Boot Holland bekijk je de mooiste en snelste motorboten, sloepen, tenders, RIB’s en ontdek je nog veel meer op het gebied van de watersport. Maar wist je ook dat veel deelnemers op zoek zijn naar nieuwe collega’s? Denk aan de beste lassers, monteurs voor motoren, havenmedewerkers, schippers, timmermannen, administratief medewerkers en nog veel meer! 
Kortom voor bijna iedereen een passende vacature en allemaal te vinden tijdens Boot Holland. Wil je ook werken binnen de watersport of weten wat de mogelijkheden zijn? Plan dan snel je bezoek, want wie weet spreek jij tijdens de beurs jouw toekomstige collega’s!

Heb jij altijd al eens willen zeilen in Fethiye op een prachtige zeiljacht?

Houd dan goed onze social media kanalen, nieuwbrief en website in de gaten want er komt binnenkort een hele gave actie aan!


Openingstijden Boot Holland
 
Woensdag 8 maart 2023:           10.00 – 18.00 uur
Donderdag 9 maart 2023:          10.00 – 21.00 uur
Vrijdag 10 maart 2023:               10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 11 maart 2023:            10.00 – 18.00 uur
Zondag 12  maart 2023:             10.00 – 17.00 uur

Terug naar vorige pagina