Waan je in de Hawaiiaanse sferen bij Boot Holland

Boot Holland is een watersport walhalla voor jong en oud! Dit jaar is er weer een hal ingericht speciaal voor de SUPPERS, SURFERS, KITERS, SKIMMERS en natuurlijk KINDEREN. Waan je in de Hawaiiaanse sferen in deze hal met de leukste activiteiten! In deze FUN hal worden kinderen vermaakt met de leukste activiteiten terwijl de ouders lekker boten gaan spotten. Maar kun je je als supper, surfer, kiter of skimmer ook helemaal uitleven!

Voor de kids! 
Test hoe goed jouw balans is op een boot door op de indoboards te balanceren, of maak de gekste foto’s op een mega grote strandstoel. Sloof je uit op het waterbad waar je onder begeleiding kunt SUPPEN op een surfboard. En als dat nog niet avontuurlijk genoeg is, kun je je ook wagen aan een heuse klimwand waar je meters omhoog kan klimmen. 
Óf ga op speurtocht met kameleon dorp en vind antwoorden op de leukste feitjes over zeilboten. Je kunt ook met de boot van de schippers van de kameleon op de foto! Daarnaast kun je leren zeilen op een zeil simulator. Net alsof je echt aan het varen bent! 
Ga terwijl je ouders op boten jacht zijn aan de slag met ingewikkelde knopen om een armbandje te maken. Én sla vooral het piratenschip springkussen niet over wanneer je een rondje in deze goed gevulde hal doet, hier kun je springend een estafette doen! En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook nog eens leren scate bij het skate parcours! 

Voor jong en oud!
Begin het watersport seizoen goed door op Boot Holland de nieuwste gadgets en hebbedingen te shoppen bij de gaafste merken. De tofste partijen zijn aanwezig op het gebied van surf- en supboards, paddle boards of kajakken, voor ieder wat wils! Denk bijvoorbeeld aan Mistral en Lite Venture! 
Steel jij de show met het nieuwste surfboard? Of ga jij liever aan de slag met een nieuwe Kajak?
Op Boot Holland komt geen enkele watersport te kort. Kan jouw collectie wel wat vernieuwing gebruiken? Dan zit je hier goed met de leukste en nieuwste ontwikkelingen op gebied van surfen, suppen, kiten, skimming en zeilen. 
Verzamel informatie bij verschillende zeilscholen en lees je vast in voor het naderende seizoen. 

Kortom, in deze hal is er één en al beleving en vermaak te vinden voor jong én oud. Neem dus vooral ook je kinderen mee naar de leukste watersportbeurs; Boot Holland! En als kers op de taart, mogen ze ook nog eens gratis mee naar binnen (t/m 12 jaar) !
 ​​​​​
  

Terug naar vorige pagina