Veiligheid op het water!

Thema veiligheid onder de aandacht tijdens Boot Holland 2022!

Het wordt drukker op het water! Dat is positief voor de watersport, maar wordt niet altijd als veilig ervaren. Door de coronapandemie heeft een nieuwe doelgroep de watersport ontdekt. Dat is natuurlijk fantastisch, maar helaas is niet iedereen op de hoogte van de juiste en nieuwste regelgeving. Dat levert soms gevaarlijke situaties op. Daarom tijdens Boot Holland 2022 extra aandacht voor veiligheid op en rond het water!

Meerdere partijen
Er zijn diverse partijen die zich bezighouden met de veiligheid op het water. Deze partijen zullen in maart ook afmeren tijdens Boot Holland 2022. Wat dacht je van de KNRM of Varen Doe je Samen! Twee partijen die zich hard maken voor veiligheid op en rond het water. Daarnaast kun je je tijdens de beurs over diverse nautische opleidingen bij diverse aanbieders.

Lezingen
Op het gebied van veiligheid worden er ook diverse lezingen gegeven. Ideaal om je te laten informeren over de belangrijkste regelgeving, maar ook de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid. Of je nu een ervaren of nieuwe watersporter bent, de lezingen zijn voor iedereen. Veiligheid gaat namelijk boven alles!

Terug naar vorige pagina