Boot Holland introduceert twee nieuwe pleinen!

VOLLE KRACHT VOORUIT!

 Boot Holland introduceert twee nieuwe pleinen!

Ahoi watersporter! Over ongeveer drie maanden is het zover; dan meren weer flink wat motorjachten, sloepen, tenders en andere boten af in onze beurshallen. Daarnaast is er ruime keus in toebehoren, zijn er makelaars, specialisten in de refit en deskundigen in het fossielvrij varen aanwezig. Voldoende primeurs en noviteiten om je watersporthart op te halen. Nieuw op Boot Holland zijn het zeil- en verhuurpaviljoen. De boot niet missen? Lees snel verder!
 
Hijs de zeilen op het zeilpaviljoen!

Zeilen is populairder dan ooit en dat merken wij ook. Daarom introduceren wij tijdens de 32e editie van Boot Holland een zeilpaviljoen! De bezoeker ontdekt hier zoveel mogelijk op het gebied van zeilen. Denk aan zeilboten, kleding, producten voor de veiligheid, verenigingen en meer. De eerste standruimtes zijn reeds ingevuld, maar er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. Dus ben jij of ken jij iemand die deze unieke kans niet mag missen? Kom dan snel in contact met de organisatie en laat je informeren. Onder andere Fusion Yachts, Bomarine, de Toerzeilers & anderen gingen je al voor! Schrijf je snel in via onderstaande ‘button’ en geef in de opmerkingen aan dat je een zeilondernemer bent.


              


Rent your ship op het verhuurplein!
 
Een boot kopen is niet voor iedereen weggelegd. Het alternatief? Een boot huren! Steeds meer mensen ontdekken op deze manier de Nederlandse meren en rivieren. Ook de pracht en de praal van de Côte d'Azur in Frankrijk, de Balearen van Spanje of de Dalmatië in Kroatië blijft populair. De nieuwe watersportliefhebber is nog niet altijd op de hoogte van de juiste regels. Daarom introduceren wij tijdens de 32e editie van Boot Holland het ‘Rent a Ship’ plein. Een plein volledig in het teken van het huren en verhuren van boten, maar ook veiligheid op het water komt aan bod! Aanmeren op het plein? Kom snel in contact met de organisatie en laat je informeren, want inschrijven kan al vanaf €595,-! Partijen als Watervakantie.nl, KNRM en Varen Doe je Samen gingen je al voor! 

Schrijf je snel in via onderstaande ‘button’.


Nog enkele plaatsen beschikbaar!
De meeste pleinen zijn inmiddels goed vertegenwoordigd. De steiger ligt zo goed als vol, de eerste makelaars hebben zich gemeld voor het makelaarsplein en het fossielvrij varen plein is ook zichtbaar gewild. Maar er zijn zowel op de pleinen als op de normale beursvloer nog een aantal plaatsen beschikbaar. Wacht niet te lang en schrijf je snel in, want het aantal aanmeldingen heeft de wind in de zeilen! Jij wilt de boot toch niet missen?



Aanvullende voorwaarden
Mocht Boot Holland niet plaats kunnen vinden door de op dat moment geldende coronamaatregelen, dan word je inschrijving kosteloos geannuleerd. Er is alsdan in het geheel geen stand huur verschuldigd. Neem voor meer informatie contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Wij hopen iedereen weer te mogen verwelkomen op Boot Holland 2022!

Meer informatie?
Neem contact op met het beursteam van Boot Holland.

Gerda Brouwer: g.brouwer@wtcexpo.nl

Sjoerd de Jong: s.dejong@wtcexpo.nl

Of bel 058-2941500


Openingstijden Boot Holland
De beurs vindt dit jaar plaats op onderstaande datums.
 
Woensdag     09-03-2022              10.00 – 18.00 uur
Donderdag    10-03-2022               10.00 – 21.00 uur
Vrijdag            11-03-2022                10.00 – 18.00 uur
Zaterdag        12-03-2022               10.00 – 18.00 uur
Zondag           13-03-2022               10.00 – 17.00 uur

Terug naar vorige pagina