Smelne Yachtcenter BV

Nieuwe Gillissen Steven Vlet 1200 OK met een royale open kuip en modern interieur met klassieke details.

Afmetingen    : 12.20 x 3.80 x 1.00 m (l x b x d)
Motor              : Volvo Penta, D3, 110 pk
Vraagprijs       : € 279.500,- incl. 21% BTW. Inruil van uw huidige motorjacht is bespreekbaar.

De Gillissen Steven Vlet 1200 OK heeft een klassieke uitstraling en is volgens de huidige maatstaven afgebouwd door Smelne Yachtcenter BV. Dit staat garant voor een hoogwaardig afwerkingsniveau.

De romp is rondspant gejoggeld en rondom voorzien van een massieve rubber stootlijst. De dubbele hoogglans gepolijste RVS railing geeft een veilig gevoel bij het belopen van de brede gangboorden.

De royale zelflozende open kuip, die voorzien is van een ruime L-bank en tevens veel bergruimte, geeft eenvoudig toegang tot het zwemplateau door middel van de spiegeldeur. De openslaande kuipdeuren bieden toegang tot de salon, kombuis en stuurhuis die op gelijk niveau van de kuip zijn.

De salon is ingedeeld met een fraaie L-bank en daar tegenover een kastenwand met veel bergruimte. De kombuis is van alle gemakken voorzien en de stuurstand is ingericht met een compleet motor- en navigatie instrumentarium. Boven de stuurstand en kombuis is een groot schuifluik geplaatst wat de beleving van het buiten varen naar binnen brengt.

In het voorschip bevinden zich 2 afsluitbare slaaphutten. De voorkajuit is uitgevoerd met een V-bed en de gastenhut met een 2-persoons bed. De natte cel is ruimtelijk met elektrisch toilet, wastafel en ‘separate’ doucheruimte.

De zowel binnen als buiten aanwezige hoogglans gepolijste RVS accenten geven het geheel een luxe en moderne uitstraling.

Naast de Gillissen Steven Vlet is Smelne Yachtcenter wederom aanwezig met een selectie van 9 jong gebruikte premium motorjachten, in diverse afmetingen en prijsklassen, die u aan onze gebruikte motorbotensteiger kunt bezichtigen.