NL Waterland is hét reisproduct voor de nieuwe generatie watersport, waarbij kaarten, gids en app volledig op elkaar zijn afgestemd.

DE NIEUWE GENERATIE WATERSPORT
De Nieuwe Generatie houdt van het leven en staat open voor vernieuwing. Ze willen beleven, maken regelmatig een uitstapje en plannen korte vakanties. Zo ook op het water. In korte tijd willen zij goed voorbereid zijn met relevante informatie. Tijd is immers quality time.

NL Waterland biedt producten aan de voor de Nieuwe Generatie Watersport, waarbij kaarten, gids en app volledig op elkaar zijn afgestemd. De kernwoorden: veiligheid, digitaal, plannen en beleving vormen de rode draad.

 

NIEUW
Tijdens Boot Holland introduceert NL Waterland een 4-tal nieuwe producten

  1. WATERKAARTEN – 14 gebieden

In 2019 komt NL Waterland met een geheel vernieuwde serie waterkaarten voor de Nieuwe Generatie Watersport. De waterkaarten hebben een schaal van 1:100.000 en zijn idéaal voor het plannen van de reis. Bij alle waterkaarten 2019 van NL Waterland krijg je GRATIS de NL Waterland app t.w.v. 39,95. Deze app is 4-talig: Nederlands, Engels, Duits en Frans.

De NL Waterland app is een interactieve app met alle vaartechnische detailinformatie: betonningen, waterdieptes, jachthaven incl. faciliteiten, telefoonnummers, openingstijden bruggen en sluizen, mogelijkheid tot markeren waypoints, SOS functie etc. Ook biedt het toeristische informatie over alle watersteden in Nederland: te denken aan activiteiten, musea, restaurants aan het water, overnachtingsmogelijkheden etc.

De NL Waterland waterkaarten zijn te verkrijgen in 14 gebieden én 1 special:

Noord-Holland – Friesland – Groningen – Drenthe – Kop van Overijssel – Randmeren – IJsselmeer/Markermeer – Hollandse Plassen – Hollandse Delta – Biesbosch – Rivieren Midden NL – Gelderse IJssel & Twente Kanalen – Zeeuwse Delta & West-Brabant – Limburg – Special: Overzichtskaart Nederland

De verkoopprijs is voor alle ‘losse’ waterkaarten 16,95 incl. BTW                

 

  1. VAARATLAS – NOORD/ZUID/NEDERLAND

In 2019 komt NL Waterland met een geheel vernieuwde serie Vaaratlassen. Een combinatie van overzichtskaarten 1:100.000 (voor het plannen van je reis) en detailkaarten 1:25.000 (voor meer detailinformatie van bekende wateren). De Vaaratlas is te krijgen van zowel Noord- als Zuid Nederland. De kaarten worden gebonden met een handige ringband. Ook bij de Vaaratlas 2019 van NL Waterland krijg je GRATIS de NL Waterland app t.w.v. 39,95.

De verkoopprijs van de Vaaratlas is 49,95 incl. BTW voor Nederland Noord of Nederland Zuid. De Vaaratlas is ook te verkrijgen als editie voor heel Nederland. De verkoopprijs van de Vaaratlas voor heel Nederland is 69,95 incl. BTW.

  1. REISGIDS WATERSTEDEN

In 2019 komt NL Waterland met een vernieuwde uitgave van de NL Waterland reisgids – Watersteden. Deze reisgids is onmisbaar voor iedereen die Nederland en haar steden en dorpen aan het water wil ontdekken. De gids geeft je kwaliteitsinformatie over de mooiste steden en dorpen aan het water. Het laat je zien wat de mooiste highlights en de beste restaurants zijn. De reisgids bevat tevens de restaurants uit de Bib Gourmand, Lekker en Michelin gids.

De verkoopprijs van de reisgids is 19,95 incl. BTW

Ook bij de reisgids krijg je in 2019  de NL Waterland app t.w.v. 39,95 GRATIS.

  1. DELIGE SERIE ‘KEN JE … ‘ – EDUCATIEGIDSEN

Geheel nieuw in 2019 is de serie ‘KEN JE .. ‘

Tijdens Boot Holland zal dit nieuwe product geïntroduceerd worden met een leuke beursactie! De serie ‘Ken je.. ‘  is een serie educatie gidsen voor beginnende watersporters en watersporters die hun kennis en ervaring willen vergroten. In 2019 komen er 4 delen in deze serie uit, onder de naam:

Ken je Vaarregels
Ken je Zeilen
Ken je Boot
Ken je Navigatie

De educatiegidsen hebben een handzaam formaat en een verkoopprijs van 12,95 incl. BTW.

Daardoor zijn ze bij uitstek geschikt als cadeautje, voor jezelf of voor iemand anders.