Het gaat goed met Boot Holland. Het aantal inschrijvingen ten opzichte van een jaar eerder lopen ruim voor en dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen, een mooie ontwikkeling. Daarbij zijn ook de reacties op de veranderingen die vorige editie zijn doorgevoerd en de duidelijke indeling van de hallen voor komende editie zeer positief. Dit wordt dan ook voor de editie in 2019 verder uitgewerkt met een aantal leuke nieuwe initiatieven. Zo komt er in de Frankenhal meer beleving in de vorm van een Fries paviljoen, zijn er plannen voor een Doe het zelf paviljoen en wordt het Recreatie segment verder uitgebreid. Naast deze nieuwe items is en blijft Boot Holland dé allround Watersportbeurs met het grootste aanbod staalbouw.

Doe het zelf paviljoen
Het Doe het zelf paviljoen geeft antwoord op vragen rondom het zelf onderhouden en opknappen van een boot. Denk hierbij aan demo’s, workshops en verkoop van onderdelen. Vindt u het leuk om hier invulling aan te geven? We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en er samen een interactief plein van te maken.

Recreatie
Afgelopen edities is het recreatie segment steeds verder uitgebreid. Wat begon met een stukje funsport is uitgegroeid tot een hal met beleving waarbij diverse onderdelen op het gebied van recreëren aan bod komen. Zo biedt het Recreatie paviljoen plaats aan jachthavens en bedrijven die zijn gespecialiseerd in charter- en verhuur, vaarvakanties en zeil- en motorcharters in binnen en buitenland. Op het interactieve Fun paviljoen, met het grote bassin, maakt de bezoeker kennis met funsports als suppen, skimboarden, kiten, waterskiën en surfen. Ook Houseboats zijn niet meer weg te denken als we het hebben over recreëren, Goliath is één van de deelnemers op het Houseboat paviljoen met de prachtige Havenlodge. Wilt u deelnemen aan één van de onderdelen op het gebied van recreatie neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Plattegrond en deelnemen
We zijn inmiddels gestart met de voorlopige indeling van de plattegrond voor 2019. Tot 1 oktober was het mogelijk in te schrijven en daarbij een voorkeursplek aan te geven. De ‘vaste’ plekken zijn nu vrijgegeven. Wilt u deelnemen en nog de keuze hebben uit meerdere locaties? Dan is het zaak zo spoedig mogelijk in te schrijven. We kunnen nu nog rekening houden met uw wensen. Wilt u een passend voorstel op maat, neem dan contact met ons op, we denken graag mee over de indeling, locatie, standbouw en andere mogelijkheden. Inschrijven kan gemakkelijk via het online inschrijfformulier.