MarineMat in Nederland

Het gebruik van EVA foam met een gesloten kern als bootbekleding is in Nederland nog niet zo bekend. Echter, in Amerika hebben alle grote bootmerken dit product omarmd en staat het steevast op nagenoeg elke optielijst. Dat is niet voor niets!

EVA foam heeft, ten opzichte van de meest bekende soorten dekbekleding (teak en kunststof -teak-  varianten) nogal wat voordelen, zoals: schokabsorberend, geluid isolerend, antislip, beschermend, uv-stabiel, schimmelbestendig, duurzaam, wordt niet heet in de zon, blijft behaaglijk op koude dagen, onuitputtelijke designmogelijkheden, exclusieve uitstraling, logo’s en bootnamen kunnen erin verwerkt worden, geschikt voor elke ondergrond, ook te gebruiken als zitting en/of rugleuning, eenvoudig zelf aan te brengen en de keuze voor permanente installatie of als mat (vloerbedekking) te bestellen.

EVA foam wordt, als dekbekleding, onder een aantal merknamen op de markt gebracht, maar onderling wel met (kwaliteits)verschillen. MarineMat is één van de marktleiders, hét Premium merk én heeft als voordelen ten opzichte van de concurrentie dat het ook als mat (snap-in vloerbedekking) verkrijgbaar is, dat er grotere afmetingen mogelijk zijn en dat er meer kleurvarianten beschikbaar zijn.

MarineMat is een kwalitatief zeer hoogwaardig product tegen een scherpe prijs!

Overweegt u ook uw zwemplateau, cockpitvloer, kuipvloer, trap, opstapjes, gangboorden, voordek etc. (opnieuw) te bekleden? Overweeg dan eens MarineMat!

Meer informatie over Marinemat treft u op de website aan: www.marinemat.nl.

MarineMat is leverbaar als maatwerkproduct door 4NAUTIC uit Nijkerk. En mocht u het werk liever uitbesteden, dan kunnen zij MarineMat ook inmeten en installeren!

MarineMat Nederland is aanwezig op Boot Holland