Het einde van het jaar is in zicht en daarmee komt Boot Holland, welke plaatsvindt van 8 t/m 13 februari in het WTC Expo Leeuwarden, steeds dichterbij. De voorbereidingen zijn in volle gang en de plattegrond krijgt meer vorm. Er is een duidelijke segmentatie gemaakt van de hallen en er zijn een aantal nieuwe initiatieven uitgezet. Ook de marketingcampagne loopt volop. Zo wordt Boot Holland in januari o.a. in Duitsland volop onder de aandacht gebracht middels het meesturen van flyers bij o.a. Boote en Skipper. Wilt u deelnemen aan Boot Holland? Dan is dit het moment om de deelnameplannen voor Boot Holland concreet te maken.


Boot Holland
Boot Holland biedt alles voor de watersport onder één dak. Het aanbod is breed wat een duidelijke segmentatie vraagt. Voor komende editie zijn de verschillende segmenten als volgt ingedeeld:

Keltenhal – Jong gebruikt, doe-het-zelf en accessoires
Saksenhal – De hoofdsteiger, motorjachten, toeleveranciers en accessoires
Frankenhal – Sloepen, tenders, ribs en Holland paviljoen
Passage – Directe verkoop van boot gerelateerde artikelen
Friezenhal – Fun paviljoen, House Boat paviljoen, Klassieke schepen en recreatie

Gewijzigde openingstijden
Boot Holland 2019 vindt plaats van 8 t/m 13 februari. Een belangrijke wijziging ten opzichte van 2018 is dat er alleen op maandag nog een avondopenstelling is tot 21.00 uur. De overige dagen is de beurs geopend van 10.00 – 18.00 uur.

Primeurs
Ieder jaar zijn er weer vele primeurs te bewonderen. We kunnen alvast drie hele mooie primeurs delen! Rivera Nautic uit Heeg komt met Maxima Boats naar Boot Holland. Bootcentrum Geertsma presenteert de Bege Tigo Cruiser 1300 en A28 Watersport neemt de prachtige Florijn 495 XL mee.

Nieuw – Doe het zelf Paviljoen
Het Doe het zelf paviljoen geeft antwoord op vragen rondom het zelf onderhouden en opknappen van een boot. Denk hierbij aan demo’s, workshops en verkoop van onderdelen. Ook kun je hier terecht voor uitleg over verzekeringen en veiligheid op het water. Rondom het plein worden deelnemers geplaatst die aansluiting vinden bij het jong gebruikte en de doe-het-zelvers.

Provincie Fryslân
De provincie Fryslân is al jaren actief als het gaat om watersport en is dan ook trouwe deelnemer aan Boot Holland. En komende editie is een extra feestelijke! De Friso, het statenjacht van de provincie Fryslân, bestaat volgend jaar 125 jaar. Tijdens de beurs kun je de Friso in het echt bewonderen en vindt de aftrap plaats van dit jubileum. Om het geheel nog een extra feestelijk tintje te geven verzorgt de commissaris van de Koning dhr. Brok de officiële aftrap en opening van Boot Holland 2019

Mediacampagne
Naast het meesturen van flyers bij magazines wordt Boot Holland de komende periode landelijk uitgebreid onder de aandacht gebracht bij de watersportliefhebbers en professionals. Hierbij wordt ook groot ingezet op social media en onze website, wat voor u als exposant extra interessant is. We bieden namelijk al onze deelnemers de mogelijkheid tot kosteloze promotie op deze kanalen.

Deelnemen?
Heeft u nog niet ingeschreven, doe dit dan zo snel mogelijk. Dit stelt de organisatie in staat om de beursvloer optimaal in te richten en vroegtijdig via onze mediakanalen de bezoekers te informeren over deelnemers en noviteiten. Dat komt het succes van de beurs alleen maar ten goede. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 Rest ons niets anders dan u alvast hele fijne kerstdagen te wensen en een fantastisch mooi 2019!