ACES is een nieuw accu merk die vorig jaar op de beurs is geïntroduceerd als een compacte en zeer betrouwbare Lithium-Ion batterij met NMC technologie.

Exact 1 jaar na de eerste introductie zullen we nu een uitbreiding van het accu programma inclusief bijpassende laders introduceren van 12V.- 50Ah tot 48V.- 300Ah.

Daarmee hebben we op dit op moment een complete range hoogwaardige lithium batterijen en bijpassende laders, IP67 spatwaterdicht, in ons leveringsprogramma.

De techniek in de batterijen staat garant voor de hoogste Wh/kg en een hoog aantal cycli. ACES batterijen en laders worden geleverd tegen een zeer concurrerende prijs.

Uitgevoerd met een uniek in Nederland ontwikkeld Battery Management System (BMS) die de cellen continu balanceert en niet alleen aan het einde van de laadcyclus.

Tevens zullen we de ACES hoogfrequent laders als LA (lead acid) uitvoering introduceren, dit maakt de lader uitermate geschikt als inbouwtoepassing voor alle typen lood(zuur) & AGM batterijen.

Op de beurs presenteren wij samen met Van Vossen Giethoorn een GreenSilver 500-E sloep uitgevoerd met een ACES AL48V 200HP, 48 Volt 200Ah High Performance lithium batterij.

Merk                                      : ACES Lithium Ion batterijen en Laders

Type                                       : AL serie

Standnummer                      : 4010