Jachtbemiddeling Heeresloot doet ruim honderd boten per jaar
Het motto is: “Niet achterover leunen maar er bovenop zitten”

Haskerdijken – Vorig jaar veranderden 115 boten van eigenaar. Het zijn aantallen waar zij vroeger alleen maar van konden dromen. Zonder overdrijven kunnen we zeggen dat Jachtbemiddeling Heeresloot de vaart er goed in heeft. De klant centraal stellen en er altijd voor hen zijn, is het devies bij de jachtmakelaars in Haskerdijken.

Welk vakgebied je ook hebt, onderscheid is een belangrijk item. Dat doet het bedrijf bijvoorbeeld in zijn presentatie en opstelling op Boot Holland. Niet dat ze daar nou zo’n enorme stand hebben maar wel door bijvoorbeeld het kleurgebruik. Met zwart en rood of andere opvallende kleuren. En op de actieve manier van benaderen. Bij de jachtbemiddelaar wordt elke bezoeker die langsloopt aangesproken. Niet wachten tot iemand iets zegt, maar zelf benaderen. Echt actief zijn.”

“Op Boot Holland proberen de makelaars van Jachtbemiddeling Heeresloot mensen te enthousiasmeren. Op de beurs een boot verkopen is moeilijk, maar na Boot Holland loopt het altijd storm op de verkoophaven. Er komen altijd veel waardebepalingen en nieuwe bemiddelingen uit. Boot Holland is natuurlijk ook dé watersportbeurs bij uitstek. Het is laagdrempelig en er komen veel motorbooteigenaren. Voor de jachtbemiddelaar het juiste publiek. Voor het geld waar je op andere beurzen alleen nog maar de parkeerkosten hebt betaald, ben je op Boot Holland de hele dag onder de pannen. En je hoeft nooit ver te lopen voor en parkeerplaats. Ruimte te over. De buitenlandse markt, waar Jachtbemiddeling Heeresloot veel schepen aan verkoopt, weet BOOT HOLLAND inmiddels te vinden.

Het aanbod motorboten in de verkoophaven varieert van 10.000 tot 150.000 euro. En ze werken 100% op basis van “no cure no pay”. Mocht na een tijdje blijken dat de boot toch niet verkocht wordt, bent je niet een dubbeltje kwijt. Ook geen liggeld. Dat is ook de reden dat zij er zeven dagen in de week bovenop zitten. Alleen de verkoop genereert geld.

“actie is reactie” zeggen de makelaars van Jachtbemiddeling Heeresloot in Haskerdijken.

https://www.heeresloot.nl/