Boot Holland ligt op koers met haar 30e editie! De afgelopen weken hebben veel partijen alweer ingeschreven voor de komende jubileumeditie. Enkele bedrijven die weer aanwezig zijn: Brandsma Jachten, Bootcentrum Geertsma, Rivera Nautic met Maxima Boats, Jachtbemiddeling van der Veen, De IJsselcoating, Recreatieschap Marrekrite en Goliath draagt bij aan een volledig House Boat Paviljoen.

Wilt u ook verzekerd zijn van deelname aan Boot Holland? Wacht dan niet te lang met inschrijven en maak gebruik van de vroegboekkorting voor dé Botenbeurs die door de bezoekers in 2019 werd beloond met 8!

Boot Holland: Internationaal
Boot Holland een regionale beurs? Vergeet dat maar! Op basis van onze online kaartverkoop is zichtbaar dat de bezoekers van Boot Holland uit heel Nederland naar Leeuwarden komen. Opvallend is ook het hoge aantal bezoekers uit het buitenland. Boot Holland staat dan ook Internationaal op de kaart. Onderstaande figuur geeft de herkomst van de bezoekers weer. Er is waarschijnlijk geen andere Nederlandse botenbeurs waar zoveel buitenlandse bezoekers zich komen oriënteren.

Facts Boot Holland 2019

Kom in beeld bij de bezoekers van Boot Holland
Hoe eerder u uw deelname definitief maakt, hoe vaker u onder de aandacht gebracht kunt worden bij de watersportliefhebbers uit ons bestand. Ons mailbestand bestaat uit maar liefst 15.320 unieke watersporters. Lanceert u binnenkort een nieuw product, wilt u iets vertellen over de laatste ontwikkelingen, opent u een nieuwe vestiging of heeft u een mooie aanbieding? Maak dan gebruik van onze nieuwsbrief aan bezoekers. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Boot Holland zet dit jaar ook in op meer beleving en uitbreiding van het online platform. Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuwe website. Als deelnemer van Boot Holland kunt u gebruik maken van kosteloze promotie op de website en onze social media kanalen. Meer weten? Neem dan contact op met één van onze beursmanagers.

Let op : gewijzigde datum en openingstijden
Graag wijzen wij u nogmaals op de gewijzigde datum van komende editie. De 30e editie van Boot Holland zal plaatsvinden van 7 t/m 11 februari. De woensdag komt daarmee als beursdag te vervallen. Raadpleeg voor meer informatie ook onze website.

Vroegtijdig Inschrijven voor Boot Holland 2020
Vroegtijdig inschrijven loont. Naast het aantrekkelijke vroegboektarief profiteert u ook van de volgende voordelen:

  • Mogelijkheid tot vastleggen van dezelfde plek als in 2019, dit recht geldt tot 1 oktober 2019, daarna worden alle plekken vrijgegeven.
    • Onder voorbehoud van de totale indeling van de beurshallen
    • Alleen geldig voor deelnemers van 2019
    • Speciaal aantrekkelijk vroegboektarief tot 1 oktober 2019
  • Meeliften op onze marketingactiviteiten in de periode naar de beurs toe
  • Vermelding als exposant op onze website en social media kanalen
  • Aanleveren van noviteiten zodat wij deze tijdig mee kunnen nemen in diverse media uitingen

En…..Wie jarig is trakteert! Schrijft u in vóór 30 juni en ontvang in het kader van ons jubileum 30 gratis relatiekaarten!