ABIM-Classic 134 Superior, volg je Passie!

ABIM Yachting presenteert op “Boot Holland 2019” haar nieuwste motorjacht: De ABIM-Classic 134 Superior. Een bijzonder luxe uitgevoerd stalen motorjacht, voorzien van een bijlsteven, met een lengte van 13,40 meter.

ABIM vervolgd met de Superior haar weg in de wereld van motorjachten die geschikt zijn voor het varen op groot water.

Door het toepassen van de bijlsteven is de waterlijn aanzienlijk verlengd, hetgeen de vaareigenschappen ten goede komt. Ook is de binnenruimte daardoor met ca. 5 m³ toegenomen t.o.v. een schip met een traditionele boeg. Het motorjacht is standaard voorzien van een Rotorswing stabilizer, waardoor een “rolreductie” van 95 % gegarandeerd wordt. Hierdoor zijn ook op groot water het verblijfscomfort en de veiligheid verzekerd.

De standaard uitrusting van het schip omvat verder o.a. een verwarmd achterdek en dubbele beglazing in de salon.

In het achterschip bevindt zich de (grote) master bedroom, met gescheiden douche- en toiletruimte. In het voorschip een ruime hut met een tweepersoonsbed, eveneens voorzien van toilet- en doucheruimte. De bijzonder comfortabele luxe salon en de ruime moderne keuken complementeren het interieur. Alles is afgewerkt naar de hoogste standaarden in fraaie bij elkaar passende houtsoorten.

De ABIM-Classic 134 Superior wordt geheel custom-made gebouwd, een wijze van bouwen waarin de wensen van de klant centraal staan.

Voor meer informatie kijk op: www.abim.eu

Prijzen:                                  

ABIM-Classic 134 Superior                   €              400.000,00
B.T.W. 21 %                                              €                 84.000,00
Compleet incl. BTW                         €          484.000,00

De ABIM-Classic 134 wordt gepresenteerd in de Saksenhal , stand

Voor de redactie: Voor meer informatie kunt u zich richten tot ABIM Yachting,  Peter Oord op telefoonnummer: 0561 – 477.440 of email: info@abim.eu